top of page

Mød vores undervisere

Hos Nordic School of Contract and Commercial Management bliver du undervist af anerkendte eksperter i CCM, der er specialister i hver deres felt. Mød dem her.  

René Franz Henschel

René er en særdeles erfaren underviser og forsker i kontraktjura og contract management. Han har skrevet en lang række artikler og bøger om emnerne, og har stor praktisk erfaring gennem sit tidligere arbejde som konsulent - bl.a. for staten, regioner, kommuner, advokater og IT-leverandører. 

René er medlem af World Commerce & Contracting's Advisory Board og medforfatter til flere af de lærebøger, vi bruger på uddannelserne.

René har undervist i Contract and Commercial Management siden 2010. Han blev i januar 2021 udnævnt til "Fellow" af World Commerce & Contracting for sit bidrag med at udvikle Contract and Commercial Management som en international disciplin og sit personlige engagement med at udbrede WCC´s vision og mission om at skabe mere værdi i handelsrelationer.

PROFESSOR, JURIDISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET; IACCM/WORLDCC CERTIFICERET PÅ EXPERT NIVEAU, UDNÆVNT FELLOW

Anders Christian Boisen
anders_christian_boisen_acb_profilbilled

Anders har mere end 20 års erfaring med rådgivning og undervisning om større IT- og digitaliseringsprojekter. Hans ekspertise ligger særligt i at bygge bro mellem de juridiske, tekniske og kommercielle områder og kontraktlig understøttelse af agile IT-projekter. Han har tidligere været ansat i Rambøll Management Consulting, som chef for Legal Consulting med fokus på juridisk rådgivning relateret til IT-området særligt med henblik på at gennemføre komplekse IT-projekter hos ordregivere underlagt EU’s udbudsregler. Anders er i dag selvstændig rådgiver, med fokus på levering af operationel juridisk rådgivning, hvor juraen understøtter og er tæt integreret til de tekniske og kommercielle dele af IT-projekter.

PARTNER, BETTER CONTRACTS, CAND.JUR

Christian Sandbeck
arc-contract-management_christian-sandbeck.jpeg

Christian har  mere end 15 års erfaring indenfor Contract & Commercial Management fra såvel de største offentlige IT-projekter til komplekse globale outsourcing kontrakter, og er en af de førende indenfor feltet.

Han har erfaringer med at arbejde på både kunde- og leverandørside samt i private og offentlige organisationer  - med et spænd fra de største offentlige IT-projekter til komplekse globale outsourcingkontrakter. 

Christian har varetaget flere lederroller indenfor CCM i virksomheder som CSC, KMD - senest var han Direktør for Contract & Commercial Management i SimCorp.

Han er certificeret CCM Expert og har undervist i Contract & Commercial Management hos NSCCM siden 2014.

EJER, SANDBECK CONSULTING, CAND.MERC.JUR., IACCM/WORLDCC CERTIFICERET PÅ EXPERT NIVEAU

Michael Sørensen
michael_pedersen.jpeg

Michael has more than 25 years of experience with contract negotiation and drafting, dealing with different types of contracts, e.g. sales and procurement contracts, construction and wind energy. He has been Chief Legal Counsel, Special Projects and Head of Legal Corporate, Procurement and HR, Grundfos as well as Legal counsel, Vestas. 

 

Michael has been external lecturer at the Department of Law, Aarhus University for almost 10 years, where he developed the course Drafting Commercial Contract together with René Franz Henschel. He has been giving in-house and open courses lectures for many years.

LEGAL BUSINESS PARTNER, DOMESTIC BUILDING PARTNERS, GRUNDFOS HOLDING, CAND.JUR 

Chanette Lyngsåe
Screenshot 2023-10-24 at 13.56_edited.jpg

Chanette har 9 års erfaring med projektledelse, kontraktledelse og controlling i offentlige organisationer med gennemførelse af rammeaftaler, EU-udbud og annonceringer primært indenfor bygge- og anlægsbranchen. Hun har i en årrække anvendt visuel kommunikation i kontraktstyring og er forfatter til og underviser i VPK-metoden om Visuel Positiv Kontraktledelse. Hendes metoder er praksisnære og lette at implementere.

 

Chanette har erfaring fra kommunale og statslige organisationer såvel som private virksomheder.  Chanette har følgende efteruddannelser og certificeringer: CCM Practitioner, Prince2 Projektledelse, LEAN, Finansiel Controlling, Six Sigma og Konflikthåndtering. 

EJER, CONTRACT MANAGEMENT 1 TIL 1, CERTIFICERET CCM PRACTITIONER

bottom of page