top of page

Samarbejdspartnere

NSCCM er en nordisk skole, der er anerkendt og akkrediteret af World Commerce and Contracting.

Det betyder, at du gennem os får certificerede CCM uddannelser på internationalt niveau - udviklet blandt et panel af verdens førende specialister i kontraktstyring og formet gennem mere end 20.000 virksomheders praktiske erfaringer med contract and commercial management - også kaldet best practice.

Screenshot 2023-08-06 at 10.26.56.png

WorldCC

WorldCC, World Commerce and Contracting, blev dannet i 1999, og har konstitueret sig som verdens førende organisation indenfor Contract & Commercial Management. I 2020 rundede medlemstallet 70.000 i over 160 lande.

Organisationens formål er at forske i og udbrede anvendelsen af best practice contract and commercial management. Til dette formål har WorldCC udviklet en række uddannelser. Som én af få partnere på verdensplan, har vi i NSCCM en aftale med WorldCC om at udbyde disse uddannelser.

WorldCC har – bl.a. i samarbejde med vores undervisere i NSCCM – udgivet en række bøger, der anvendes som pensum på de CCM-uddannelser, vi udbyder.

I undervisningen tager vi også udgangspunkt i en række undersøgelser, forskning og standarder som kontinuerligt bliver videreudviklet i WorldCC. På IACCM's website kan du finde deres samling af de bedste og nyeste politikker, standarder og vejledninger, der kan hjælpe jer med at forbedre jeres praksis, tilgange og resultater.

ARC Contract Management

 

Samtidig er vi stolte af vores samarbejde med ARC Contract Management - de ledende rådgivere inden for bl.a. CLM software - som har en vision og mission om at udvide CCM som en disciplin globalt, samt om at få organisationer til at opnå best practice kontraktledelse. 

VIXCO

Slutteligt er vi glade for vores samarbejde med VIXCO, et innovativt kontraktformidlingsfirma, som benytter AI-værktøjer til at visualisere og formidle kontrakter på en engagerende og brugervenlig måde på tværs af organisationen. 

ARC_Logo_SOME_1200x630_edited.jpg
World_Commerce_Contracting_Logo_edited.j
pxx_edited_edited.jpg
bottom of page