top of page

Ny fleksibel certificeringsuddannelse: IT Contract Manager

Britt Torp Pedersen

6. okt. 2023

Ønsker du at styrke dine praktiske evner til at styre IT-kontrakter – fra planlægning til forhandling, indgåelse, og drift af såvel traditionelle som agile IT-kontrakter? Og vil du have undervisning af de dygtigste indenfor feltet i Danmark, der har fingeren på pulsen og kan give dig den nyeste viden og praksis?

Så har du nu mulighed for at sammensætte tre af vores kurser til en IT Contract Manager certificering. Kurserne er tilpasset således, at de kan tages enkeltvist, og at de tilsammen dækker de vigtigste juridiske, kommercielle og håndteringsmæssige emner du skal have viden om, hvis du vil styre dine IT-kontrakter sikkert i mål.

 

Du kan tage certificeringen, så den passer i din kalender, da modulerne kan tages i den rækkefølge, du ønsker (modulerne udbydes mindst en gang årligt). Budgetmæssigt er der også fleksibilitet, idet du kan vælge at betale for de enkelte kurser eller betale en samlet pris for certificeringen og derved få 10 % i rabat.

 

Har du taget et eller flere af kurserne inden for de sidste to år, er der mulighed for, at de kan blive godskrevet til certificeringen. Kontakt NSCCM for at høre nærmere.

 

NSCCM har udviklet uddannelsen sammen med nogle af de mest erfarne og anerkendte praktikere i Danmark:

 

I efteråret 2024 forløber Certificeringen over følgende 4 dage:

Modul 1+2: Praktisk IT Contract Management (30.-31. oktober)

Modul 3: Grundlæggende kontraktret (5. november) - samt ekstra onlinemodul om IT-kontrakter

Modul 4: Styring af Agile kontrakter (12. november).

Når du har taget det sidste modul, får du en kort multiple-choice eksamen. Eksamen består af 25 spørgsmål, hvor der kræves 60 % rigtige svar for at bestå. Du skal tage eksamen senest 3 måneder efter du har taget det sidste modul. 

Certificeringen udstedes af NSCCM - Nordic School of Contract and Commercial Management.

 

Pris:

Enkelte moduler: 5.000 kr. per dag.

Samlet pris for 4 moduler (10 % i rabat): 18.000 kr. ekskl. moms.

Ekstra rabat: Er I tre eller flere fra samme organisation, der ønsker at tage certificeringen, får I yderligere 10 % i rabat.

* Ønsker du at tage certificeringen, skal du under bemærkninger på tilmeldingsblanketten skrive: " IT Contract Manager certificering - pris 18.000 kr. ekskl. moms".

 

Der er mulighed for at søge støtte til certificeringsuddannelsen IT Contract Manager i de offentlige kompetencefonde. Hvordan og hvornår du søger støtte, kan du læse mere om her.

bottom of page