top of page
Kvindehænder ved computer.jpg

IT Contract Manager

Efterår 2024

 

Dato: 30-31 okt, 5 + 12 nov.

Sted: Mariott Hotel, 1560 København

Pris: 18.000 kr. ekskl. moms

Understøt og udvikl contract management
i din organisation

Ønsker du at styrke dine praktiske evner til at styre IT-kontrakter – fra planlægning til forhandling, indgåelse, og drift af såvel traditionelle som agile IT-kontrakter? Og vil du have undervisning af de dygtigste indenfor feltet i Danmark, der har fingeren på pulsen og kan give dig den nyeste viden og praksis?

 

Så har du nu mulighed for tage NSCCM´s IT Contract Manager certificering  - ved at sammensætte tre af vores kurser. Kurserne er tilpasset således, at de kan tages enkeltvist, og at de tilsammen dækker de vigtigste juridiske, kommercielle og håndteringsmæssige emner du skal have viden om, hvis du vil styre dine IT-kontrakter sikkert i mål.

Viden, metoder og værktøjer til kontraktstyring

Skab varig forbedring af kontraktstyring

I efteråret 2024 forløber Certificeringen over følgende 4 dage:

 

 

Når du har taget det sidste modul, får du en kort multiple-choice eksamen. Eksamen består af 25 spørgsmål, hvor der kræves 60 % rigtige svar for at bestå. Du skal tage eksamen senest 3 måneder efter du har taget det sidste modul. 

 

Ønsker du at deltage på andre tidspunkter end oktober-november forløbet 2024, skal du kontakte NSCCM, så vi kan aftale dit forløb nærmere. Der er nemlig mulighed for fleksibilitet, idet modulerne kan tages i den rækkefølge (modulerne udbydes en til to gange årligt). Budgetmæssigt er der også fleksibilitet, idet du kan vælge at betale for de enkelte kurser eller betale en samlet pris for certificeringen og derved få 10 % i rabat.

 

Har du taget et eller flere af kurserne inden for de sidste to år, er der mulighed for, at de kan blive godskrevet til certificeringen. Kontakt NSCCM for at høre nærmere.

 

Der er mulighed for at søge støtte til certificeringsuddannelsen IT Contract Manager i de offentlige kompetencefonde. Hvordan og hvornår du søger støtte, kan du læse mere om her.

Undervisere

René Franz Henschel

René er en særdeles erfaren underviser og forsker i kontraktjura og contract management. Han har skrevet en lang række artikler og bøger om emnerne, og har stor praktisk erfaring gennem sit tidligere arbejde som konsulent - bl.a. for staten, regioner, kommuner, advokater og IT-leverandører. 

René er medlem af World Commerce & Contracting's Advisory Board og medforfatter til flere af de lærebøger, vi bruger på uddannelserne.

René har undervist i Contract and Commercial Management siden 2010. Han blev i januar 2021 udnævnt til "Fellow" af World Commerce & Contracting for sit bidrag med at udvikle Contract and Commercial Management som en international disciplin og sit personlige engagement med at udbrede WCC´s vision og mission om at skabe mere værdi i handelsrelationer.

PROFESSOR, JURIDISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET; IACCM/WORLDCC CERTIFICERET PÅ EXPERT NIVEAU, UDNÆVNT FELLOW

Christian Sandbeck
arc-contract-management_christian-sandbeck.jpeg

Christian har  mere end 15 års erfaring indenfor Contract & Commercial Management fra såvel de største offentlige IT-projekter til komplekse globale outsourcing kontrakter, og er en af de førende indenfor feltet.

Han har erfaringer med at arbejde på både kunde- og leverandørside samt i private og offentlige organisationer  - med et spænd fra de største offentlige IT-projekter til komplekse globale outsourcingkontrakter. 

Christian har varetaget flere lederroller indenfor CCM i virksomheder som CSC, KMD - senest var han Direktør for Contract & Commercial Management i SimCorp.

Han er certificeret CCM Expert og har undervist i Contract & Commercial Management hos NSCCM siden 2014.

EJER, SANDBECK CONSULTING, CAND.MERC.JUR., IACCM/WORLDCC CERTIFICERET PÅ EXPERT NIVEAU

Anders Christian Boisen
anders_christian_boisen_acb_profilbilled

Anders har mere end 20 års erfaring med rådgivning og undervisning om større IT- og digitaliseringsprojekter. Hans ekspertise ligger særligt i at bygge bro mellem de juridiske, tekniske og kommercielle områder og kontraktlig understøttelse af agile IT-projekter. Han har tidligere været ansat i Rambøll Management Consulting, som chef for Legal Consulting med fokus på juridisk rådgivning relateret til IT-området særligt med henblik på at gennemføre komplekse IT-projekter hos ordregivere underlagt EU’s udbudsregler. Anders er i dag selvstændig rådgiver, med fokus på levering af operationel juridisk rådgivning, hvor juraen understøtter og er tæt integreret til de tekniske og kommercielle dele af IT-projekter.

PARTNER, BETTER CONTRACTS, CAND.JUR

Dagsprogram 

Dag 1

Introduktion

  • Grundlæggende introduktion til IT-kontrakter, contract management faserne, business case og andre begreber, som behandles over de kommende to dage.

Planlægningsfasen

  • Hvad er en business case?

  • Hvilke 10 kontraktuelle emner har størst effekt på realisering af vores forretningsmål?

  • Kundens planlægning af udbudsmateriale med fokus på forretningsmål

  • Leverandørens vurdering af kundens udbudsmateriale  

  • Leverandørens besvarelse

  • Kundens vurdering af leverandørens tilbud

Forhandling af IT-kontrakten

  • Hvordan kan vi anvende de 10 emner til at optimere parternes samlede gevinst fra IT-kontrakten?

Form

Kurset består af 32 undervisningstimer á 45 minutter.

Godkendt af Advokatsamfundets Obligatoriske efteruddannelse - og tæller for 32 lektioner.

Undervisningen veksler mellem oplæg, dialog og gennemgang af materialer og tjeklister.

Materialer

2 uger før kursusstart modtager du et link til materialesamlingen bestående af PowerPoints og de øvrige værktøjer, tjeklister mm., der anvendes på kurset. 

Der er materiale både på dansk og engelsk

Indsats

4 kursusdage - hver af dagene med 8 lektioner á 45 minutter. 

Kurset kræver ikke forberedelse.

Eksamen

Der er ingen eksamen.

Certificerende deltagerbevis. 

Pris

Enkelte moduler: 5.000 kr. per dag. Samlet pris for 4 moduler (10 % i rabat): 18.000 kr. ekskl. moms. Ekstra rabat: Er I tre eller flere fra samme organisation, der ønsker at tage certificeringen, får I yderligere 10 % i rabat. * Ønsker du at tage certificeringen, skal du under bemærkninger på tilmeldingsblanketten skrive: " IT Contract Manager certificering - pris 18.000 kr. ekskl. moms".

Der er mulighed for at søge støtte til certificeringsuddannelsen IT Contract Manager i de offentlige kompetencefonde. Hvordan og hvornår du søger støtte, kan du læse mere om her.

Tilmeld dig

bottom of page