top of page
< Back

Nordens førende certificering i Contract Management

I dag bliver både private og offentlige aktører presset til at realisere økonomiske nøgletal og øge effektiviteten. Samtidig vokser kompleksiteten i de ydelser og services, vi leverer og modtager: Vores verden har stille og roligt udviklet sig fra produktionssamfund til servicesamfund - og kontrakterne, der følger med i kølvandet, er talrige og komplekse som aldrig før. Det stiller krav til organisationers håndtering af kontrakter. Og det stiller særligt krav til de personer, der skal bestride jobbet. Her kommer contract and commercial management (CCM) ind i billedet.

Nordens førende certificering i Contract Management

Hvorfor contract management? 

I dag bliver både private og offentlige aktører presset til at realisere økonomiske nøgletal og øge effektiviteten. Samtidig vokser kompleksiteten i de ydelser og services, vi leverer og modtager. Vores verden har stille og roligt udviklet sig fra produktionssamfund til servicesamfund - og kontrakterne, der følger med i kølvandet, er talrige og komplekse som aldrig før. 

Det stiller krav til organisationers håndtering af kontrakter. Og det stiller særligt krav til de personer, der skal bestride jobbet. Her kommer contract and commercial management (CCM) ind i billedet. 

 

God kontraktstyring kan mærkes på bundlinjen 

En undersøgelse foretaget af IACCM/WorldCC afslørede en markant forskel på næsten 10 % på bundlinjen mellem god og dårlig praksis i forhold til kontraktstyring. 

  • 50-75 % af private virksomheders in- og output reguleres i dag af kontrakter

  • Et estimat lyder, at antallet af kontrakter er steget med 50 % de sidste 25 år 

  • 30-35 % af organisationers kontrakter giver ikke den forventede værdi

  • Omkostningerne herved svarer til 9,2 % af årsomsætningen for kontraktbudgettet 


Få styr på kontrakterne 

Vores uddannelser henvender sig til dig, der vil styrke dine kompetencer inden for contract and commercial management. Gennem et intensivt og internationalt anerkendt forløb, vil du få indblik i de yderste kroge af kontraktstyring og blive klædt på til at håndtere alle faser af arbejdet med kontrakten og den jura, der ligger bag. 


Et kompetenceløft, der breder sig  

Ved at uddanne dig som contract manager, udvider du ikke kun dine kompetencer på et personligt plan – du løfter også det organisatoriske kompetenceniveau i din virksomhed, ved at indføre kontraktstyring som en agil og tværfaglig disciplin.

Efter en certificering i contract and commercial management, kan du bidrage med:  

  • Udarbejdelse af solide kontrakter fra start til slut 

  • Risikohåndtering og realisering af forretningsmål

  • Kontraktvilkår og viden om de juridiske regler bag kontrakter

  • Evnen til at arbejde tværfagligt og lede drifts -og udviklingsprojekter


Uddannelse du kan bruge i praksis 

Vores uddannelser er udtænkt af førende forskere og praktikere i forening. Derfor får du altid konkrete cases og best practices med i bagagen, som du kan bruge, når du udarbejder og håndterer kontrakter i dit daglige arbejde. Af samme årsag udbyder vi også kurser og uddannelser på forskellige kompetenceniveauer, alt efter hvor meget du er inde over kontrakter til daglig.


Vil du vide mere?

I vores indlæg Hvad er Contract Management? kan du læse mere om contract management, og i FAQ-boksen får du svar på de oftest stillede spørgsmål om vores uddannelser og virkningen af at arbejde med best practice contract management.bottom of page