top of page
< Back

En CCM-certificering kan også bane vejen for din nye karriere

Selvom contract management er en relativt ung disciplin i Danmark, er behovet for kontraktstyring støt stigende – både nationalt og internationalt.

En CCM-certificering kan også bane vejen for din nye karriere
En eftertragtet position 

Selvom contract management er en relativt ung disciplin i Danmark, er behovet for kontraktstyring støt stigende – både nationalt og internationalt. Det samme er efterspørgslen på de rette fagpersoner til at varetage jobbet. 


Det er ofte undervurderet, hvor kompleks en aktivitet contract management er; det kræver overblik, planlægning, faglige kompetencer samt sociale og kommunikative evner, at kunne udforme og styre kontrakter, forretningsrelationer og samarbejde på tværs af organisationen.

Der er brug for at kunne overskue dette komplekse puslespil, så processer kan afstemmes, forenkles og effektiviseres. Der er behov for et fælles sprog og forståelse af kontrakterne, og hvordan de anvendes bedst muligt. 


Uddannelse og kompetenceudvikling kommer ikke af sig selv. For at lykkes kræver det, at nogen tør tage lederskab for den nødvendige forandring. Det er her NSCCM´s uddannelser og kurser kommer ind i billedet. 


Skil dig ud blandt ansøgere 

Med en international certificeringsuddannelse skiller du dig kvalitativt ud, når rekrutteringsansvarlige studerer ansøgere. 


Hos Nordic School of Contract and Commercial Management (NSCCM) uddanner vi dig i best practice contract management, udviklet af førende virksomheder og organisationer verden over - offentlige såvel som private; kunder såvel som leverandører.

Læs mere om vores certificerede uddannelser her.

bottom of page