top of page
leder.jpg

CCM Advanced Practitioner

2024-25

 

Dato: 13-14. nov, 11-12. dec, 15. jan

Sted: Mariott Hotel, 1560 København

Pris: 32.500 kr. ekskl. moms

Efterår 2025

 

Dato: 24.-25. sep 4-5. nov 10. dec 2025

Sted: Mariott Hotel, 1560 København

Pris: 32.500 kr. ekskl. moms

Overbyggende international certificering i contract and commercial management

CCM Advanced Practitioner er overbygningsuddannelsen på CCM Practitioner, og det andet trin i WorldCC's flagskib af certificeringer.

Gennem vidensopbygning, cases, forhandlingsspil mv. sættes der fokus på udviklingen af strategiske, operationelle/tekniske og ledelsesmæssige kompetencer samt hvordan man videreudvikler forretningsforståelse i relation til kontrakter. 

 

Deltagerprofil: Du har allerede taget CCM Practitioner-uddannelsen og har solid erfaring med flere typer af kontrakter og grundlæggende operationelle teknikker. I dit daglige arbejde har du en stor grad af autonomi og beslutningskompetence. Du ønsker at udvikle contract og commercial management i din organisation og føre det til næste niveau.

Husk at du kan søge støtte til Practitioner-uddannelsen. Læs meget om dette her

Forbedr leder- og forhandlingsegenskaber

Lær at anvende benchmarking

 Bedre forretnignsforstålelse  og kommunikation

Undervisere

René Franz Henschel

René er en særdeles erfaren underviser og forsker i kontraktjura og contract management. Han har skrevet en lang række artikler og bøger om emnerne, og har stor praktisk erfaring gennem sit tidligere arbejde som konsulent - bl.a. for staten, regioner, kommuner, advokater og IT-leverandører. 

René er medlem af World Commerce & Contracting's Advisory Board og medforfatter til flere af de lærebøger, vi bruger på uddannelserne.

René har undervist i Contract and Commercial Management siden 2010. Han blev i januar 2021 udnævnt til "Fellow" af World Commerce & Contracting for sit bidrag med at udvikle Contract and Commercial Management som en international disciplin og sit personlige engagement med at udbrede WCC´s vision og mission om at skabe mere værdi i handelsrelationer.

PROFESSOR, JURIDISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET; IACCM/WORLDCC CERTIFICERET PÅ EXPERT NIVEAU, UDNÆVNT FELLOW

Christian Sandbeck
arc-contract-management_christian-sandbeck.jpeg

Christian har  mere end 15 års erfaring indenfor Contract & Commercial Management fra såvel de største offentlige IT-projekter til komplekse globale outsourcing kontrakter, og er en af de førende indenfor feltet.

Han har erfaringer med at arbejde på både kunde- og leverandørside samt i private og offentlige organisationer  - med et spænd fra de største offentlige IT-projekter til komplekse globale outsourcingkontrakter. 

Christian har varetaget flere lederroller indenfor CCM i virksomheder som CSC, KMD - senest var han Direktør for Contract & Commercial Management i SimCorp.

Han er certificeret CCM Expert og har undervist i Contract & Commercial Management hos NSCCM siden 2014.

EJER, SANDBECK CONSULTING, CAND.MERC.JUR., IACCM/WORLDCC CERTIFICERET PÅ EXPERT NIVEAU

Certificeringen giver dig:

  • Titlen CCM Advanced Practitioner

  • Fokus på at udvikle dine personlige kompetencer inden for lederskab, forhandling og kunde- og leverandørrelationer (SRM og CRM)

  • Videreudvikle god forretningsforståelse i

  • Du lærer at anvende benchmarking 

  • Behersk en række juridiske emner: ophavsret, konkurrenceret, relationelle og resultatbaserede kontrakter, agile kontrakter, softwareunderstøttelse af kontraktstyring mm.

Dagsprogram 

Dag 1

Introduktion

• Hvad er ”Commercial Excellence”?

 

Personlige kompetencer

• CCM Lederskab og hvordan man bliver ”Trusted Advisor”

• Forhandling herunder virtuelle forhandlinger

  • Customer Relationship Management (CRM)

  • Supplier Relationship Management (SRM)

  • Tværkulturel ledelse af handelsrelationer 

  • Interaktiv Case Study: Forhandling

Form

5 dages klasseundervisning (på dansk) kombineret med 4 måneders online undervisning (30 moduler á 1-2 timer på engelsk).  Uddannelsen veksler mellem teori og praksis og inddrager perspektiver fra deltagernes eget arbejdsliv, herunder ved cases og forhandlingsspil.

Undervisning og materialer

Online undervisningsmateriale fra WorldCC samt 480 sider manuskript og 400 sider bilag.

Til klasseundervisningen er der PowerPoints, bilag, cases og øvelser.

Indsats

Udover de 5 undervisningsdage, skal du regne med at bruge 1-2 timer på hvert af de 30 online moduler. Hvert modul afsluttes med en modultest, der skal bestås for at komme videre. Der vil derudover være 2 hjemmeopgaver, som hver vil kræve ca. 3-4 timers arbejde.

Eksamen

Udover løbende "modultest" WorldCC's Training Portal, afsluttes uddannelsen med en Online multiple choice eksamen på WorldCC's Training Portal.

Online modultests og multiple choice eksamen er på engelsk.

Pris

Uddannelsen koster 32.500 kr. ekskl. moms. Beløbet dækker klasseundervisning, forplejning samt IACCM/WorldCC's Online-moduler.

Prisen er inklusiv forplejning: morgenmad, frokost og eftermiddagsbuffet, men dækker ikke udgifter til transport og overnatning. 

Hertil kommer et gebyr for certificeringseksamen på 800 kr. 

Certificeringseksamen forudsætter medlemsskab af IACCM/WorldCC.

Tilmeld dig

bottom of page